20180320

20.3.

Vielähän sitä ehtii - nimittäin lähettää tässäkin sydämellisiä syntymäpäiväonnitteluja siskon miehelle, Hokkasen Karille ja heidän pojalleen, Matille! Vähän meni pitkäksi, mutta saman kuun puolella kuitennii.

6.55 oli pakkasella 5.5 astetta. Taivas harmaa - ei aurinko kuumoitellut. Tuuleskeli. Luntakin viskeli - taivaalta. Söin aamupalaa ja join kahvia. 

Kävin viemässä Danielin ja Emilian kouluun. Kahvia ja aamupalaa lisää.

Luin jeremian kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Menin käymään kylällä. Ensin kaupassa ja sitten sieltä Päivärukoushetkeen helluntairukoushuoneelle - 6 henkeä.

M-L oli laittanut hyvää ruokaa. Syötyäni hain Emilian koulusta meille.

Kävin hiihtelemässä Tarvaalan ladulla 20 km - 5 x 5 km. Sain avata ladun. Tuuleskeli aikalailla. mennessäni 6 astetta pakkasella. Aurinko paistoi aivan siniseltä taivaalta. 

Laitoin hiihtämästä palattuani takkaan tulen. M-l oli leiponut ruisleipää - tuoksut olivat hyvät kun pirttiin astuin.

Luin hiukan kirjaa. Emilia ja daniel tulivat potkureillaan - olivat olleet keräämässä  oksia virpomista varten. Emilia oli hangessa kastunut pahanpäiväisesti. Meillä vaihdettiin vähän vaatteita. Takan ääressä oli hyvä lämmitellä. Kävin viemässä heidät kotiin. Kuun sirppi näkyi selkeällä taivaalla.

Iltapalaa ja teetä. M-L teki kakkua vähän erilaisella tavalla.

Pakkanen kiristyi nopeaan tahtiin.

"Anna meidän kurkottaa mielemme kohti taivasta, se on meidän toiveemme. Tahdomme syventyä ja upottautua hengelliseen elämään. Kuka tahansa, jolla on innoituksen palo sydämessään, ei pelkää mitään, ei ihmistä eikä villieläintä. Jumalan tulella aseistautuneena hän ei pelkää ansoja, koska hän tietää, että vaarat väistyvät kun niitä lähestyy. Jumalan tulta ei voi kukaan vastustaa tai kestää, sillä se kuluttaa kaiken" (Eräs vanhoista kirkkoisistä).

Siunausta!

Ps. "Jeesus, Daavidin Poika, armahda minua!" (Mark. 10:46).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti