20171006

6.10.

Harmaata oli noustessa, mutta ei satanut. Lämmintä 6.8 astetta. Marja-Leena kävi viemässä Danielin ja Emilian kouluun. Aamupalaa ja kahvia. Luin Psalmien kirjaa. 

10 20. jälkeen lähdin kylälle. Hain Sirkalta taas sukkia vietäväksi rajan taakse tuliaisiksi - 35 paria. Samalla reissulla kävin viemässä penkit, ym. tavarat rukoushuoneen varastoon, eilisen nuotioillan jäljiltä. Rautasen Jussi autteli nostelemisessa. Ryypiskelin kahvit päälle keittiöremonttia tekevän Lampisen Olavin ja Jannen, sekä Jussin kanssa.

Palauttelin peräkärryn Deniksen pihaan. Samalla reissulla hain Emilian ja danielin koulusta meille. Heillä oli tänään juoksukilpailut koulun pururadalla.

Söimme - mikä kullekin maistui.

Kävin 10 km sauvakävelylenkillä urheilukentällä. Samalla reissulla hain avaimen kaupungintalolta tilaisuudenpitoa varten Vanhalla Kansakoululla. Oli kuiva sää. Aurinkokin näkyi. Lämmintä n. 10 astetta.

Denis kävi päältäajettavalla ruoholeikkurillaan - joka kerää myös lehtiä - keräämässä meidän pihasta lehtiä.

18:ksi menimme M-L:n kanssa työväentalolle Operaatio Joulun lapsi -konserttiin. Väkeä oli hyvin. Arpajaisista voitin Marja Korhosen kirjan.

Paluumatkalla konsertista kävimme M-L:n kanssa syömässä salaatti-kebabit.

"Kiitos hyvälle Herralle", sanoi hyvin heiveröinen, valkohapsinen naishenkilö: "Jumala ei ole koskaan tarkoittanut minua hyytelömäiseksi maneetiksi." Eikä hän sitä ollutkaan!

Jumala ei koskaan ole ollut suklaatehtailija - eikä tule sitä olemaankaan. - Jumalan ihmiset ovat aina olleet sankareita. Raamatusta voit seurata heidän ajan hiekkasärkkiin painamiaan jalanjälkiä" (C. T. Studd: Suklaasotilas, s. 34, Kirja- ja Musiikki Kustannus).

Siunausta!

Ps. "Ja nyt lapsukaiset, pysykää hänessä, että meillä hänen ilmestyessään olisi turva eikä meitä häpeällä karkoitettaisi pois hänen tyköänsä" (1. Joh. 2:28).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti