20171004

4.10.

Mitenkä se taas unohtuikin - nimipäiväsankarien onnitteleminen eiliten? Koskapa nyt ei ole mennyt kuin vuorokauden yliajaksi, nii: Sydämelliset Raimonpäivävonnittelut Katajamäen Raimolle, Frimanin Raimolle, Kauppisen Raimolle ja Vilkkilän Raimolle! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Tuli noustua ihan hyvissä ajoin. Marja-Leena meni viemään Emilian ja Danielin kouluun. Sateista. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Lämmintä 8.9 astetta. Luin Psalmien kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Laitoin asuntovaunun majaan pressut päätyihin ja nostin katon yli menevän pressun "helmoja" ylemmäs. Aikansa siinäkin tällaiselta rakennusmieheltä meni. Satoi vettä - mutta sitten tuli selkeä taivas ja aurinko alkoi paistamaan, niin että keltaiset ja muunkinväriset lehdet - keltainen lehdistö - loistivat. Sitä lystiä nyt ei kovin kauaa aikaa kestänyt - mutta että malliksi väläytti. M-L kävi hakemassa Danielin koulusta meille. 

Sytyttelin tulen takkaan. M-L tuskaillut uuden puhelimensa kanssa. Kun Terhi-Marja tuli töistä - Emilia koulusta mukanaan - niin hän laittoi äitsyn puhelimen "ropottelemaan." Minä kun en niistä - niinkuin en oikeastaan paljon muustakaan - ymmärrä sen enempää kuin "sika hopealusikasta." 

Syötiinkin ja kahviakin juotiin - siis minä sitä kahvia.

Kävin 10 km rauhallisella köpöttelyllä urheilikentällä. Satoi - ja oli satamattakin. mennessä yli 13 lämmintä, palatessa yli 10.

Ennen 18 lähdimme M-L:n kanssa kohti helluntairukoushuonetta. Matkalla kävimme hakemassa Salmen mukaan. Menimme Herran kohtaamisen iltaan, jonka johteli Timo Ahola. Sisko ja veli - Janne ja Johanna Lampinen - johtivat ylistäviin lauluihin. Paavo Järvinen puhui ja johti esirukouspalveluun. N. 30 henkeä paikalla - uskovia.

Paluumatkalla kokouksesta kävi M-L kaupassa, minä vein Salmen kotiin.

Iltapalaa ja teetä. Lämmintä alle 10 astetta.

Kävin loikoilemassa saunan lauteilla. Mukava oli löylytellä.

"Nykyisin me tarvitsemme kipeästi Naataneita, jotka pelkäävät Jumalaa eivätkä me tarvitsemme kipeästi Naataneita, jotka pelkäävät Jumalaa eivätkä ketään tai mitään muuta. Eivät edes skandaalia" (C. T. Studd: Suklaasotilas, s. 43, Kristillinen Kirja- ja Musiikki Kustannus).

Siunausta!

Ps. "Jeesus, mestari, armahda meitä!"(Luuk. 17:13).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti