20171003

3.10.

Kostea, sateinen, harmaa sää noustessa uuteen päivään. 7.2 astetta lämmintä. Syötyäni aamupalaa, juotuani kahvia ja luettuani Psalmien kirjaa, lähdin sateessa ajelemaan Kannonkoskelle jakelemaan nuotioiltakutsuja 180 kpl, sekä laittelemaan ilmoitustauluille ilmoituksia.

Palattuani laitoin takkaan tulen. Söimme ja join kahvia.

Valmistauduin puhumaan illalla. 

Vedin sateessa asuntovaunumajan päälle pressun "köysillä puljaten", koska tuuleskeli. Pressu on 6 x 10 m. Sinneppä sain sitten vaunun laitta suojaan sateelta. Aika riensi niin nopeasti, että Marja-Leena huuteli, että etkö sinä meinaa lähteä ollenkaan. Sitten vain nopeasti vaihtamaan kuivat vaatteet ylle ja liikenteeseen. Kaupan kautta menimme ja haimme Teemun kyytiin. Ajelimme Peltokylälle tämän syksyn ensimmäiseen Häkkilän-Peltokylän-Kohmun yhteiskristillisen rukouspiirin iltaan, joka oli Lahtelan Veikolla ja Irmalla. Aluksi kahvisteltiin - ja oli hyviä "kastettavia." Sitten lauloimme. Jonka jälkeen rukoilimme erilaisten aiheiden puolesta. Väleissä ja lopussakin lauloimme. Tilaisuus oli myös - ja erityisesti - kodinsiunaustilaisuus. Veikko ja Irma kun olivat muuttaneet toiseen taloon, lähelle enstistä. Puhuin ja johdin kodinsiunaukseen. Puhuimme myös SAARIJÄRVI RUKOILEE -illasta, joka on pe. 20.10.2017. klo 18. Vanhalla kansakoululla. Talon isäntä - Veikko - johteli illan. Väkeä oli 24 henkeä. Meijjän autosta oli etupyörästä katkennut yksi pultti - jonka Teemu huomasi. Piti sellaista ääntä, että ajattelin laakerin menneen. Lahtelan pihassa kiristeltiin loput pultit. Kiitos Veikolle "tunkillaan veivaamisesta!" Kaikkiahan sitä sattuu - ei Veikolle, vaan minulle. Vietyämme Teemun kotiin, tulimme metkin kotiin. Satoi. 7.9 lämmintä.

Söimme iltapalaa ja joimme teetä.

Ehtisköhän huomenna käyvvä lenkillä.

"...Lähtöhetkessä muovautuu myös ristiretken tunnus: Jos Jeesus kristus on Jumala ja jos Hän kuoli puolestani, mikään uhri ei ole liian suuri antaakseni sen Hänelle" (C. T. Studd: Suklaasotilas, s. 19, Kristillinen Kirja- ja Musiikki Kustannus).

Siunausta!

Ps. "Ettekö tiedä, että teidän ruumiinne ovat Kristuksen jäseniä? Ottaisinko siis Kristuksen jäsenet ja tekisin ne porton jäseniksi? Pois se!" (1. Kor. 6:15).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti