20171019

19.10.

4.7 lämmintä ylösnousun aikaan. Harmaata, mutta sasteetonta. Ihan uljas päivä - tosin Uljaankin. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Psalmien kirjaa. 

Emilia ja Daniel polkaisivat meille herättyään - mitäpä sitä syyslomalla anivarahin nousemaan. Marja-leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä erilaisten asioiden puolesta - lapsetkin. 

Minulla meni vielä hieman aikaa tänäänkin huomisen SAARIJÄRVI RUKOILEE -illan tiimoilla. Nyt vain rukoilemme siunausta illalle. Rukoile sinäkin! Kiitos! Jatkoin toisen asian parissa - ja se oli Kristuspäivän bussimatka Turkuun. Tämän asian "ilmoitteluasteelle" saattaminen oli tämän päivän tavoite. M-L leipoi huomiseen rukousiltaan.

Söimme.

Terhi-Marja haki lapset töistä tullessaan. 

Kävin Rantalan Jussin kanssa monistelemassa kristittyjen yhteinen bussimatka Saarijärveltä Kristuspäivään Turkuun -infojulistetta. Samalla ryyppäilimme kahvit keittiöremonttia tekevien Olavin ja Jussin kanssa.
Kävin monistusreissulla 10 km juoksuhissuttelulenkillä urheilukentällä. Pimeäkin ennätti tulla. Kaupan kautta tulin kotiin 17.30 jälkeen. Napsautin saunan lämmite - ja kohtapa jo loikoilin lauteilla löylyjä nappaillen.

Iltapalaa ja teetä.

Lähettelin s-postilla Kristuspäivän bussimatkajulistetta eri paikkoihin. Laitan sen tähänkin jutunjatkoksi - joten voipi alkaa ilmoittautumaan reissuun. Suomessa on ollut aiemmin yksi Kristuspäivä - se oli 10 v sitten Turussa, samassa paikassa kuin nytkin. Silloin oli mukana 10 000 ihmistä kaikista kirkkokunnista ja herätysliikkeistä. Olihan se mahtavaa olla mukana! Olin silloin Saarijärven lipunkantajana tilaisuudessa - tänä vuonna on Marjo Autio. 

Siunausta!

Ps. "Mutta en minä rukoile ainoastaan näiden edestä, vaan myös niiden edestä, jotka heidän sanansa kautta uskovat minuun, että he kaikki olisivat yhtä, niinkuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa, että hekin meissä olisivat, niin että maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt" (Joh. 17:20-21).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti