20171018

18.10.

5.7 astetta vähän jälkeen ylösnousun. Harmaata - mutta aika kuivaa kuitenkin. Tuli taas nukutuksi yö omassa sängyssä, reissun  jälkeen. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Marja-leena oli laittanut linnuille siemeniä - ja kyllähän niitä siinä ikkunan takana olikin kovasti lentelemässä ja syömätouhuissa. Luin Psalmien kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Aloin rukoushetken jälkeen paneutua asiaan, joka oli jo tuolla "vieraalla maallakin" mielenpäällä - kasailemaan rukousaiheita perjantaiseen Kaikkien yhteiseen SAARIJÄRVI RUKOILEE -iltaan. Ja myös pyytämään kuhunkin aiheeseen rukoukseen johdattajat illassa. Se on sellaista palapelin kokoamista. Jokaiselle pyydetylle ei tietenkään sovi ehdotettu asia - esim. syystä, että ei ole mahdollisuutta tulla tilaisuuteen. Siksipä se onkin "minun tyylilläni" ja tavallani aikaa vievää puuhaa - mutta kuitenkin sen arvoista. Minulla onkin eilen illalla päättyneen matkan jälkeen hyvin ajanhallintaa vaativa jakso. Kristuspäivään tehtävä bussimatka on saatava ilmoitusvalmiiksi perjantai-iltaan mennessä. Lisäksi tämänviikon lauantaina ole Lahdessa kolmen opetustunnin tilaisuudessa, opettamassa tietystä aiheesta. Mutta, uskon, että herra auttaa - olenhan Hänen asiallaan.

Herättyään tulivat syyslomalaiset - Emilia, Daniel ja heillä vierailemassa oleva serkkunsa Milka - meille. Ja sehän oli mukava asia. Olisimmepa vaion ennättäneet käydä kebab-pizzeriassa. 

Terhi-Marja kävi hakemassa tytöt töistä tultuaan. Taisivat lähteä Höytiälle koko porukka.

Syötyämme ja vähän kahvia juotuamme menin 10 km sauvakävelylenkille urheilukentälle. 7 astetta lämmintä. 17.30 maissa tulin kotiin. M-L neuloi. 

Haettuani puita takkaa varten lähdimmekin hyvissä ajoin helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan. Ennen lähtöä soittelin kuitenkin Riitalle matkasta Kristuspäivään Turkuun, että pääsen huomenna tekemään ilmoitusta matkasta. Reenilän Jouko johteli Rukousillan. Pyysi minua tuomaan terveisiä reissusta, minkä teinkin. 12-13 henkeä paikalla.

Tulimme kokoukse3sta kaupan kautta kotiin.

Laitoin takkaan tulen.

Söimme iltapalaa ja joimme teetä.

Siunausta!

Ps. "Kuka voi kertoa Herran voimalliset teot, julistaa kaiken hänen ylistyksensä?" (Ps. 106:2).

Nähdään Kansakoululla! Pyydä toisiakin mukaan! Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti