20171002

1.10.

Marja-Leena nousi koristelemaan täyte- ja voileipäkakkuja  3.30 maissa. Minäkin vääntäydyin jalanviljaan ennen 4.30.  Silloin oli lämmintä 5.6 astetta. Satelikin hiukan tihkua. 

Aamupalaa ja kahvia. Luin Psalmien kirjaa.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Tuomisen Raunolle täältä meiltä päin.

Kirjoittelin SAARIJÄRVI RUKOILEE, kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamapostin nro 13. Lähettelin sitä ja SAARIJÄRVI RUKOILEE -illan kutsua/julistetta s-postilla rukousrintamaan kuuluville. Monistelin paperiversioita niitä varten, joita oletin tapaavani tänään kokouksessa. Maanantaina sitten vien postiin loput paperiversiot. Pidän tätä niin tärkeänä Jumalalta tulleena asiana, että haluan siihen "panostaa" sen kun kykenen. Tiedän, että Jumala voi antaa sitäkin - kykyä. Hän on Kaikkivaltias.

Ajelimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle kokoukseen. Hiukan ennätin Rukoushetken loppuun. 11 alkoi Ehtoollisjuhla, jonka johteli Janne Lampinen. Hän puhui lyhyesti alkuun - mutta paljon sisältävästi. Kuoro lauloi. Mika Turunen, pastorimme, saarnasi - mielestäni voimallisesti, kuten aina. Vietimme ehtoollista. Jakelin mukanani olleita Rintamaposteja - yksi uusi jäsenkin rukousrintamaan tuli.

Tultuamme kokouksesta kotiin, otimme palasta. kahvitkin keitin. 

Ajelimme M-L:n kanssa "Timoille", Uuraisten Höytiälle. Timo ja Miro olivat saapuneet matkalta aamulla varhain. Hyvin oli reissu mennyt. Maistelimme tuliaisia - ja saimmekin. Siinä perheessä odotetaan vauvaa syntyväksi kohdakkoin. 

Milka lähti Jyväskylään kyydissämme - huomenna taas kouluun siellä. Meilläkin kun oli määränpäänä nimenomaan Jyuväskylä. Kävimme ensin Milkan kanssa syömässä RAX:ssa. Oli mukava olla siellä Milkan kanssa. 

RAX:sta menimme Shell-Veturille, jossa minulla oli sovittu tapaaminen - sain vähän materiaalia vieraalla kielelä.

Vietyämme Milkan kämpilleen, menimme Paviljonkiin Exit -yhtyeen 30 v-juhlakiertueen konserttiin. Kesti n. 3 h - tosin 25 min tauko oli välissä. Bändi oli hyvässä vireessä. Uusi levykin on juuri tullut. Se on vähän erilainen kuin muut - ruotsalaisesta tuottajastako johtuen. Yhtyeessä on useita hyviä lauluntekijöitä, laulajia ja muusikoita. Tunneskaalakin on konsertin aikana merkillepantava asia. Hyvä konsertti. kannatti mennä. Mikäpä oli mennessä, kun Tero ja mari kustansivat meille liput. Moninkertaiset kiitokset - ja Terolle siunattua ja turvallista työmatkaa!

Tihkutteli vettä ajellessamme Jyväskylästä kotiin. Kello oli liki 23 ollessamme kotona. Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Mutta Herran armo pysyy iankaikkisesta iankaikkiseen niille, jotka häntä pelkäävät, ja hänen vanhurskautensa lasten lapsille" (Ps. 103:17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti