20170930

30.9.

Totta se on - syyskuu meni. Pian on joulu. Noustessani oli lämmintä 6.3 astetta. Harmaata, mutta kuiten kuivaa. Marja-Leena oli jo ennen minua pystyssä ja jatkamassa kakkujen tekoa - jota riitti koko päiväksi. Ja huomenaamuksikin. Aamupalan ja kahvin jälkeen luin Psalmien kirjaa.

Eilen laitoin vireille seuraavan nuotioillan vastuiden pyynnöt. Tänään on tullut vastauksia.

Tänään "nakertelin" "lentävän leppäkertun" - asuntovaunun - kehikon valmiiksi. Siihen tulee pressuseinät ja katto. Terhi-Marja, Daniel, Emilia ja hänen kaverinsa kävivät. Daniel vähän vuoleskeli jotain. Kävin välillä kylällä rautakaupassa ja jatkoin ns. rakentamista. Jossain vaiheessa kävin syömässä ja kahvilla - ja M-L vain seisoi ja jatkoi kakkujen tekoa. Välillä kävi kylällä kaupassa. Himpun ennen 18 olin saanut siivottua "tekeleeni" ympäristön - eli se oli pressua vaille valmis. Puutavaranpätkät laitoin palamaan takkaan ja lämmittämään meitä. 

18 maissa menin "Terheille." Emilia keitteli minulle hyvät kahvit - vesi ja kahvi olivat sopivassa suhteessa. Siellä remontti jatkui. Daniel kaatoi puskaa talon nurkalta. Tykkää metsäalan hommista. 19 maissa - tai ennen - menimme saunaan Deniksen ja Danielin kanssa. Hyvät olivat löylyt.

Palattuani saunareissulta söin iltapalaa ja join teetä - M-L jatkoi seisomista kakkujen teossa. "Terhit" pistäytyivät.

Tein "jonniimmoisen" julisteen/kutsun kristittyjen yhteistä SAARIJÄRVI RUKOILEE -iltaa varten. Laitan sen tämän jutun jatkeeksi. Niitä iltojahan on nyt järjestetty syys- ja kevätkausin - väkeä on ollut lisääntyvässä määrin. toistaiseksi ainakin. Laita kalenteriin - ja ala levittää tietoa/jakaa kutsua eri medioissa. Mielestäni kyseessä on tärkeä asia. Illan järjestää tälläkin kertaa Häkkilän-Peltokylän-Kohmun yhteiskristillinen rukouspiiri8.

"Täytyykö sinun jäädä paikallesi, nuori mies? Etkö voisi mennä, nuori nainen, kertomaan heille? Totisesti me olemme viimeisessä, Laodikean seurakunta-vaiheessa. Haalean Seurakunnan vaiheessa.

Haluatko sinä olla Kristukselle Hänen hallitustoverinsa vai oksennusaine (Ilm. 2:21)? Taistelija vai Suklaakristitty? Tahdotko sinä arastella vai tahdotko sinä taistella? Pitääkö sinun veljiesi mennä sotaan; sinun jäädä tänne istumaan? Kun hän tulee, löytääkö Hän uskoa maan päältä?

Olet monta kertaa myöntänyt:

"Kristuksen tähden menköön vaan maailma tykkänään..." "

(C. T. Studd: Suklaasotilas, s.61, 62, Kristillinen Kirja- ja Musiikki Kustannus).

Siunausta!

Ps. "Jumalan voimalla me teemme väkeviä tekoja, hän tallaa meidän vihollisemme maahan" (Ps. 108:14).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti