20170929

29.9.

Sydämellisiä nimipäiväonnitteluja täältä meiltäpäin Turusen Mikalle, Hokkasen Mikolle, Puustellin Mikolle ja Rantajääskön Mikolle!

Jo vainkin - perjantaihan se taas tänään. Marja-leena kävi viemässä lapsoset - Danielin ja Emilian - kouluun ja kävi kylällä kauppa-asioilla samalla reissulla. Noustessani oli klo... eikun lämmintä 6.5 astetta. Harmaata. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. M-L luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Luin Psalmien kirjaa.

"Nakertelin" asuntovaunun "tallia" pihassa.

Hain Emilian koulusta 12 meille. Jatkoin rakentelua. Klo 13 hain Danielin koulusta meille. Kävin hörppimässä kahvit lettujen kanssa, joita M-L paisteli  - ja kaikki maistelimme.

Sittenpä rakentelu taas jatkui. Terhi-Marja haki töistä tullessaan lapsoset.

Saatuani hommat "rakennuksella" tiettyyn pisteeseen, kävin syömässä. M-L paistoi tänään mantelileipiä.

17.20. piti lopettaa rakennustyöt, kun 1(:ksi menimme M-L:n kanssa kylälle Vapaaseurakunnan järjestämään toritapahtumaan. Salmen haimme myös mukaan sinne mennessämme. Tarjolla oli evankeliumia musiikin, todistusten ja puheen kautta, lettuja, makkaroita, mehua, luettavaa. Veimme Salmen kotiin. 20 jälkeen olimme kotona. 

Iltapalaa ja teetä.

Terolta ja marilta tuli mukava tarjous minulle ja Marja-Leenalle. Kiitos! M-L taiteili ruusuja täytekakkujen päälle.

"Meidän aikamme väärinkäytös on palvelijoiden vastenmielisyydessä ulkotyötä kohtaan. Kaikki haluavat palvella sisällä, käyttää muodikkaita vaatteita, kuunnella keskustelua ja lihottaa itseään hovimestarin ruokakomeron antimilla" (C. T. Studd: Suklaasotilas, s. 60, Kristillinen Kirja- ja Musiikki Kustannus).

Siunausta!

Ps. "Iloitkoot hurskaat, veisaten hänen kunniaansa, riemuitkoot he vuoteissansa" (Ps. 149:5).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti